Ohjaus antaa uutta intoa treeneihin!

Tiesithän, että Livia Club –jäsenenä voit edullisesti varata ohjausta vaikka useamman kerran vuodessa? Varaa nyt aika ohjaajalle – saat uutta intoa treeneihisi, kun ohjaaja tarkistaa ohjelmasi ja huomioi toiveesi. Ohjauksen sisältö tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan. Se sopii hyvin tilanteisiin, jos koet esimerkiksi epävarmuutta tekniikan kanssa.

Ohjaajat ovat aina paikalla sopimuksen mukaan. Varaa ohjausaika omalta klubiltasi.

Liittymisohjaus

Liittyessäsi jäseneksi pääset tutustumaan kuntosaliin ja Livia Clubin laitteisiin (lämmittelylaitteet + 10 laitteen opastus). Liittymisohjaus sisältää tämän lisäksi oman henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, joka tallennetaan kuntosalikortillesi.

Seurantaohjaus

Livia-jäsenenä sinulla on mahdollisuus varata henkilökohtaisen seurantaohjauksen. Se sopii hyvin tilanteisiin, jos koet esimerkiksi epävarmuutta tekniikan kanssa, haluat kehitykseesi lisää buustia tai tarvitset opastusta laitteiden ja/ tai liikkeiden kanssa.

Ohjaus sisältää myös kehonkoostumusmittauksen.

PT Palvelu

Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus varata vielä tehokaampi ja  kattavampi  treeeni ja hyvinvointi palvelu.  Livian ammattitaitoinen PT Maija palvelee sinua sopimuksen mukaan. PT palvelu räätälöidään sinun tarpeiden mukaan. Se sopii hyvin tilanteisiin jossa koet että tarvitset opastusta myös vapaapainojen, kahvakuulien tai pulleyn käytössä. PT antaa myös kotitehtäviä ja valmentaa etänä esim puhelimitse.