Ohjaus antaa uutta intoa treeneihin!

Tiesithän, että Livia Club –jäsenenä voit edullisesti varata ohjausta vaikka useamman kerran vuodessa? Varaa nyt aika ohjaajalle – saat uutta intoa treeneihisi, kun ohjaaja tarkistaa ohjelmasi ja huomioi toiveesi. Ohjauksen sisältö tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan. Se sopii hyvin tilanteisiin, jos koet esimerkiksi epävarmuutta tekniikan kanssa.

Ohjaajat ovat aina paikalla sopimuksen mukaan. Varaa ohjausaika omalta klubiltasi.

Liittymisohjaus

Liittyessäsi jäseneksi pääset tutustumaan kuntosaliin ja Livia Clubin laitteisiin (lämmittelylaitteet + 10 laitteen opastus). Liittymisohjaus sisältää tämän lisäksi oman henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, joka tallennetaan kuntosalikortillesi.Tämä ohjaus on maksuton.

Seurantaohjaus

Livia-jäsenenä sinulla on mahdollisuus varata henkilökohtaisen seurantaohjauksen. Se sopii hyvin tilanteisiin, jos koet esimerkiksi epävarmuutta tekniikan kanssa, haluat kehitykseesi lisää buustia tai tarvitset opastusta laitteiden ja/ tai liikkeiden kanssa.

Ohjaus sisältää myös kehonkoostumusmittauksen.

PT Palvelu

Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus varata vielä tehokaampi ja  kattavampi  treeeni ja hyvinvointi palvelu.  Livian ammattitaitoinen PT Maija palvelee sinua sopimuksen mukaan. PT palvelu räätälöidään sinun tarpeiden mukaan. Se sopii hyvin tilanteisiin jossa koet että tarvitset opastusta myös vapaapainojen, kahvakuulien tai pulleyn käytössä. PT antaa myös kotitehtäviä ja valmentaa etänä esim puhelimitse.

Tehokurssit

”Pömpöttääkö vatsa? Tuntuuko, ettet saa vatsalihasliikkeistä riittävän tehokkaita? Onko mahdollisesti virtsankarkailua? Miten tehdä keskivartaloharjoitteita oikein? Tästä 4 kerran tehokurssista voi olla hyötyä sinulle, jos jokin kysymyksistä kosketti sinua.

Kurssin tarkoituksena on harjoitella lantionpohjan aktivointia ja rentouttamista, sekä keskivartalon oikeanlaista harjoittamista. Lantionpohjalihakset ovat yksi tärkeimmistä naisen lihasryhmistä iästä riippumatta ja niiden kautta löydetään oikeanlainen tuntuma keskivartaloon ja opitaan tekemään mm. Vatsalihasharjoitteet oikein.

Kurssi tapahtuu pienryhmäharjoitteluna, max 5 hlöä. Yhdessä tehtyjen harjoitteiden ja teoriatiedon lisäksi saat myös kotitehtäviä. Mukaan tarvitset rennot vaatteet, mattoja löytyy kuntosalilta.Paikka, eli Livia Clubi : määräytyy osallistujien mukaan

Hinta: 60€/ 4kertaa.

Ohjaajana toimii Maija Tenhunen, fysioterapeutti, personal trainer ja äitiysliikunnan ohjaamisen perus-ja jatkokurssi.