Tervetuloa aikuisten naisten kuntosalille

 

Meillä harjoittelet silloin kun sinulle sopii!

Livia Club on avoinna aamusta iltaan kaikkina vuoden päivinä. Voit tulla harjoittelemaan silloin kuin sinulle sopii. Livia Training on optimoitu yhdistelmä lihaskuntoharjoittelua ja sykettä nostavaa aerobista harjoittelua, kuten monet jumpatkin. Jos ohjattuihin jumppiin ehtiminen on sinulle haaste, kokeile Livia Training-harjoittelua.

Oma harjoitusohjelma vain jäsenille

Livia Clubin jäsenenä saat henkilökohtaisen harjoitusohjelman, joka on tallennettu jäsenkortillesi. Sama kortti toimii myös avaimena klubille. Harjoitusohjelma on mutkaton ja samalla sinulle räätälöity kokonaisuus, joka kestää alusta loppuun vain 30 minuuttia.

Livia Clubilla sitoudut hyvinvointisi parantamiseen

Livia Clubin jäsenenä et pakko sitoudu vuosien mittaiseen sopimukseen, vaan oman hyvinvointisi parantamiseen. Tavoitetasosi mukaisesti kehittyvä harjoitusohjelma, motivoiva palaute sekä ainutlaatuinen Livia Training pitävät sinut innostuneena harjoittelusta. Voit esim. pitää taukokuukauden jos vaikka olet lomalla tai sairaana, maksat vain taukomaksun, joka takaa oman paikkasi säilyvyyden klubilla. Jäsenyyden voit halutessasi katkaista vain kuukauden irtisanomisajalla.

Koe ja näe kuinka kuntosi kehittyy

Livia Clubilla asetat itse tavoitteet kuntoilullesi. Livia Clubin modernit laitteet huolehtivat siitä, että kuntoilusi on koko ajan haastavaa. Kun vastukset laitteissa lisääntyvät, tiedät, että kuntosi on kohentunut. Motivoiva palaute kuntosi kehittymisestä pitää sinut innostuneena harjoittelusta.

  1. Jäsenyyden avausmaksu 25€ sisältäen avaimena toimivan jäsenkortin, kortille tallennetun henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, tunnin kestävän henkilökohtaisen opastuksen kaikkiin laitteisiin sekä kehonkoostumusmittauksen.
  2. Kuukausihintaan 59€ harjoittelet niin usein kuin haluat.
  3. Livia Club -jäsenyys jatkuu vain niin kauan kuin itse haluat.
  4. Voit halutessasi laittaa jäsenyyden tauolle 10€/kk taukomaksua vastaan.
  5. Rajallinen määrä asiakkaita per klubi.
  6. Nousujohteinen harjoittelu – koet ja näet, miten kuntosi kehittyy.

 

Iloa ja intoa treeneihin toivottaa Livia Clubin henkilökunta