Seurantaohjaus antaa uutta intoa treeneihin!

Tiesithän, että Livia Club -jäsenyyteesi kuuluu seurantaohjaus 2 kertaa vuodessa? Varaa nyt aika ohjaajalle – saat uutta intoa treeneihisi, kun ohjaaja tarkistaa ohjelmasi ja huomioi toiveesi.

Seurantaohjaus on sinulle jäsenenä veloitukseton, kunhan jäsenmaksusi on maksettu ajallaan. Seurantaohjausta ei tehdä silloin, kun jäsenyytesi on tauolla.

Ohjaajat ovat aina paikalla sopimuksen mukaan. Varaa ohjausaika omalta klubiltasi.

Liittymisohjaus

Liittyessäsi jäseneksi pääset tutustumaan kuntosaliin ja Livia Clubin laitteisiin (lämmittelylaitteet + 10 laitteen opastus). Liittymisohjaus sisältää tämän lisäksi oman henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, joka tallennetaan kuntosalikortillesi.

Seurantaohjaus

Livia-jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua henkilökohtaiseen seurantaohjaukseen. Ohjauksen sisältö tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan. Se sopii hyvin tilanteisiin, jos koet esimerkiksi epävarmuutta tekniikan kanssa, haluat kehitykseesi lisää buustia tai tarvitset opastusta vapaapainojen, kahvakuulien ja muiden laitteiden/liikkeiden kanssa.

Ohjaus sisältää myös kehonkoostumusmittauksen ja on käytettävissä 2 kertaa vuodessa ilman erillistä veloitusta.

Seurantaohjaus useammin kuin 2 kertaa kalenterivuodessa

Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus osallistua henkilökohtaiseen seurantaohjaukseen useammin kuin 2 kertaa kalenterivuodessa. Näistä kerroista veloitamme 40€/kerta sisältäen kehonkoostumusmittauksen.