Livia Club är ett flexibelt alternativ

Hur mycket kostar ett Livia-medlemskap?

Livia Club's månadsavgift är 59€ / månad. Kort- och medlemsavgiften på 39 euro och inkluderar ett medlemskort, ett personligt träningsprogram som programmeras till ditt SmartCard -kort, en personlig handledning på alla våra enheter samt en kroppskompositionsmätning. Alla medlemskapsalternativ och priser hittar du på vår pristlista

Måste jag åta mig Livia-medlemskapet 12 eller 24 månader i förväg?

Det behöver du inte. När du bestämmer dig för att gå med i en Livia Club betalar du månadsavgiften och startavgiften för kortet. Startavgiften på 20 euro inkluderar en timmes personlig vägledning på alla våra enheter, ett personligt träningsprogram och ett SmartCard -kort som också fungerar som en nyckel till klubben. Medlemskapet gäller för obestämd tid och fortsätter tills kunden säger upp det. Medlemskapet kan jämföras med en löpande prenumeration på abonnemang, som vanligtvis fortsätter tills kunden avslutar det. På Livia Club har du avsikten att förbättra ditt eget välbefinnande och få bra, motiverande resultat.

Hur gör jag för att bli medlem? 

Du kan gå med i en Livia Club på hemsidan genom att fylla i ett formulär. Du kan också gå direkt till en av våra enheter under våra öppettider har, men det är mer flexibelt på webbplatsen. Du kan också välja bli medlem efter att du har bekantat dig med klubben och fått din första handledning. går också att ansluta sig efter att ha hört det eller första hjälpen. Mitt besök och mitt experiment kostar ingenting.

Vad innefattar medlemskapet?

Som medlem kan du träna på Livia Club närhelst det passar dig, och hur ofta du vill, obegränsat tid under året. Du får ditt eget träningsprogram som sparas till ditt medlemskort, vilket också fungerar som en nyckel till klubben. Förutom programmet och kortet innefattar medlemskapet även en timmesguidad rundtur vid våra anläggningar, och en handledning i hur du använder träningsmaskiner. Du har även möjlighet att genomföra två uppföljningskontroller med en PT samt en kroppskompositionsmätning, allt utan extra kostnad.

Hur betalar jag för mitt medlemskap?

När du går med i en Livia Club på webben får du ett bekräftelsemejl med länk till fakturorna. Du kan betala den första månaden före eller efter att du haft du genomgått din första hanledning och bekantat det mig klubben. Fakturan har ett kundspecifikt referensnummer som är den samma från månad till månad. På så sätt kan du spara en månadsavgift för en återkommande betalning i din egen nätbank, på det här sättet behöver du inte komma ihåg att betala räkningarna varje enskild månad. Månatliga betalnings- och träningspaket sker den andra dagen av varje månad. Det finns också raster. Samma gäller betalningarna när du håller en pausmånad.

Suomen Laatuperintä Oy svarar för Livia Finland Oy's betalningar.

Jag har motionssedlar, kan jag betala med dem?

Ja, alla Livias räkningar kan betalas med motionssedlar. Du kan även betala med kort, kontanter eller Sportpass. Livia Club's räkningar betalas alltid i förskott, dvs. innan månadsskiftet men senast den andra dagen i den nya månaden. Betalningar görs alltid som en klumpsumma och kan ej återbetalas. Vi godtar både Smartum, Viriki och SportPass / ePass.

Det vill säga om du använder motionssedlar som betalningsmedel, var noga med att betala för månaden innanmånadsskiftet, dvs. avgiften för mars månad måste betalas i februari. Du kan även betala flera månadsbetalningar på en och samma gång i förskott. Om personalen inte finns på plats kan du går det säkert bra att sätta den i Livias egen vita brevlåda som dinns pvid klubben, men kom alltid ihåg att sätta namn, datum på kuvertet, samt den månad eller det träningspaket du betalar för.

Ifall jag vet att jag inte kommer kunna träna t.ex. under min semester, är det möjligt att hålla en paus?

Det går bra. Du kan ha en paus i ditt Livia Club-medlemskap för en kostnad på 10 € / månad, t.ex under ett lov, en resa eller ifall du blivit sjuk. Du kan enkelt rapportera om en önskad paus och dess varaktighet via vår hemsida. Under en pausmånad kommer ditt medlemskort inte att fungera som en nyckel, men ditt träningsprogram kommer att förbli kvar på ditt kort så att du kan fortsätta träningen normalt efteråt. Kortet och betalningar aktiveras automatiskt när pausen är över.
 

Hur bär jag mig åt om jag vill säga upp mitt medlemskap?

Livia Club har en uppsägningstid på en månad som fungerar enligt samma princip som uppsägning av hyresavtalet. Avbokning kan göras via webbplatsen, gå till INFO, redigera information enligt ditt eget namn och det medlemsnummer som finns i fakturan. Du kan även skicka ett meddelande via e-post.

Vad händer om jag sagt upp upp mitt medlemskap men senare vill börja igen?

Du kan avsäga ditt medlemskap när du vill och börja om igen så snart du känner det. När du blir medlem igen betalar du startavgiften enligt gällande prislista.

Vad händer om jag tappat bort mitt kort?

Om du förlorat ditt medlemskort får du ett nytt från Livia Club som din instruktör kommer överföra din gamla kortinformation till. Ett nytt kort debiteras enligt prislistan.

Vilka tider kan jag komma och träna?

Ditt medlemskort fungerar som en nyckel till Livia Club och guidar även din träning, så du kan komma och träna när som helst! Livia Club är öppen alla dagar i veckan, året runt. För mer detaljerade öppettider, se varje klubb's kontaktsida.

Finns det en instruktör på plats ifall jag har någora frågor? 

Från Livia Club's hemsida ser du när din Livia Club har en instruktör på plats, dvs. under våra öppettider. Det är alltid en instrutör på plats under våra öppettider alltid enligt överenskommelse. Med ditt medlemskort kan du nå Livia Club även utanför våra officiella öppettider. Du kan alltid kontakta din klubb via e-post ifall du har några frågor.