Välkommen till damernas eget gym!
 

Träna då det passar dig bäst

Vid Livia tränar du självständigt, smart och effektivt. Med medlemskortet kommer du in på klubben från tidig morgon till sent på kvällen, alla dagar under året. Du kan träna när det passar dig. Livia Training är en optimerad kombination av muskeluppbyggande styrketräning och pulsökande aerobisk träning, precis som på motionspass. Om du har svårt att hinna till de ledda motionspassen, pröva då på Livia Training!

Personligt träningsprogram för våra medlemmar 

Som medlem i Livia Club får du ett personligt träningsprogram som sparas på ditt medlemskort. Samma kort fungerar även som din personliga nyckel till klubben. Träningsprogrammet skräddarsys just för dig, och tar endast 30 minuter att genomföra.

Ett medlemskap på dina villkor

Som medlem i Livia Club binder du dig inte till ett flerårigt avtal, utan du kan säga upp kontrakten när som helst med en månads varsel. Ifall du ska iväg på semester eller blir långvarigt sjuk kan du hålla en pausmånad mot en liten pausavgift vilket garanterar att du bibehåller din plats i klubben. Varje Livia klubb tar endast emot 250 medlemmar, så du alltid ska ha tillräckligt rum att träna.

Det bekväma sättet att komma iform

Hos Livia ställer du själv upp målsättningen för din träning. Våra bekväma, användarvänliga och nästintill ljudlösa träningsmaskiner är tillverkade här i Finland av HUR och lämpar sig för såväl nybörjare såväl som för hårdare träning. Tack vare maskineras datastyrda tryckluftsteknik ställs motståndet in automatiskt och ökas även i takt med att du utvecklas. Detta möjliggör att träningen hela tiden hålls på en optimal nivå. 

  1. Startpaketet på 25,- inkluderar ett SmartCard -kort med nyckelkod till dörren samt ett personligt träningsprogram som programmeras till ditt kort. Dessutom får du även en entimmes personlig handledning i hur maskinerna används, samt en kroppskompositionsmätning för att följa med utvecklingen över din muskelmassa och fettprocent mm.
  2. Till månadspriset (59,-) tränar du hur mycket och hur ofta du vill
  3. Inga långa bindande avtal. Du kan säga upp medlemsskapet med en månads varsel
  4. Du kan hålla en paus i medlemskapet mot en pausavgift på 10,- / månad
  5. Begränsat antal medlemmar per klubb, du har alltid tillräckligt rum för att träna
  6. Progressiv träning - du kan själv följa med hur din kondition och styrka utvecklas

 

Låt Livia bli ditt andra hem!