Jäsenehdot

Jäsenyys

Jäsenyytesi on henkilökohtainen ja astuu voimaan heti kun vastaanotat Livia Clubin henkilökohtaisen jäsenkorttisi ja loppuu kun irtisanoudut ja palautat kortin.

Jäsen sitoutuu ilmoittamaan yhteystietonsa sekä kaikki muutokset Livia Clubin verkkosivujen kautta tai sähköpostitse.

Jäsenyys on aina voimassa toistaiseksi, kunnes asiakas sen itse irtisanoo kirjallisesti. Jäsenyys jatkuu myös esim. treenipaketti loputtua 59,- euron kuukausimaksun hinnalla. Jäsenyys päättyy irtisanomiskuukauden viimeisenä päivänä. Huomioithan, että irtisanoutumisen jälkeen liittyessäsi uudestaan, maksat liittymismaksun.

Jäsenyys Livia Clubissa oikeuttaa: salin sisäänpääsy, harjoitteluun omalla Livia Club –kuntoklubilla sekä käyttämään omaa henkilökohtaista jäsenkorttia johon on ladattu oma henkilökohtainen räätälöity harjoitusohjelma HUR kuntosalilaitteilla.

 Jäsenyyden avausmaksu sisältää jäsenkortin, älykortille tallennetun henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, henkilökohtaisen opastuksen kaikkiin 10 HUR laitteisiin sekä Tanita kehonkoostumusmittauksen.

Jäsen maksaa liittyessään hinnaston mukaisen aloituspaketin tai valitsemansa treenipaketin hinnan. 10 kerran treenipaketti on voimassa 6 kuukautta tai kunnes kerrat on käytetty. Treenipaketin hinta laskutetaan yhdellä kertaa eikä treenipakettia voi irtisanoa kesken kauden.

Maksut ja maksutavat

Livian hyväksymät maksutavat ovat lasku + laskutuslisä, käteinen, Smartum-setelit/Smartum-saldo, Virike- ja TYKY kuntosetelit, Edenred mobiili, Sporttipassi/ePassi sekä maksukortit, kuten Ticket Duo ja Smartum Saldo, Eazy Break jne.

Liittymisen yhteydessä jäsenelle lähetetään sähköpostitse lasku ja jäsen maksaa laskun eräpäivään mennessä, joka on kuukauden 2. päivä.

Mikäli lasku joudutaan siirtämään perintään, maksaa asiakas kohtuulliset perimiskulut. Mikäli jäsen huomautuksesta huolimatta laiminlyö sopimuksen mukaiset maksut, voidaan jäsenyys irtisanoa välittömin vaikutuksin asiakkaalle tästä kirjallisesti ilmoittamalla. Maksamattomat kuukausimaksut on suoritettava joka tapauksessa.

Livia Club käyttää Suomen Laatuperintää kun laskut jäävät maksamatta vähintään yli kuukauden.

 Jäsenkortti

Jäsenkortti on aina oltava mukana tultaessa Livia Clubille. Jäsenen on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä jäsenyyden varmistamiseksi. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja sen väärinkäytöstä seuraa jäsenyyden mahdollinen purkaminen.

Jäsenkortin katoamisesta on ilmoitettava välittömästi Livia Clubin henkilökunnalle. Uudesta kortista veloitetaan hinnaston mukainen hinta.

Jäsenen vastuu

Jäsenellä on oikeus käyttää pukuhuoneita kuntoklubin aukioloaikoina. Livia Club ei vastaa pukuhuoneista mahdollisesti katoavista tavaroista. Varusteiden ja vaatteiden jättäminen pukuhuoneisiin tai pukukaappeihin yön yli ei ole sallittua, eikä pukukaapin avainta saa viedä kotiin.

 Jäsen on vastuussa siitä, että Livia Clubin tarjoamat liikuntamahdollisuudet sopivat hänelle ja tarvittaessa varmistettava asia lääkäriltään. Jäsen sitoutuu käyttämään laitteita niiden käyttöohjeiden ja opastuksen mukaisella tavalla.

 Jäsen on velvollinen seuraamaan ilmoitustaululla tai verkkosivuilla osoitteessa www.liviaclub.fi olevia viestejä ja noudattamaan niitä.

 Kuntoklubia voidaan käyttää myös erilaisissa yritystilaisuuksissa ja mahdollisesti mainoskuvauksissa, jolloin kuntoklubi voi olla hetkellisesti suljettuna.

 Alkoholin ja päihteiden nauttiminen tai tuominen Livia Clubin tiloihin tai tilaisuuksiin on kielletty. Tupakointi ei ole sallittu missään Livia Clubin tiloissa. Livia Clubin tiloissa asiakkaan edellytetään käyttäytyvän yleisesti hyväksyttyjen normien mukaisesti, muut huomioon ottaen ja yleisen viihtyvyyden edellyttämällä tavalla. Asiakas ei saa käytöksellään häiritä muita asiakkaita. Mikäli asiakas käyttäytyy jonkun edellä mainitun säännöksen vastaisesti, on Livia Clubilla oikeus päättää asiakkaan jäsenyys välittömästi, ilman erillistä varoitusta.

 Livia Club varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen etuja ja ehtoja ilmoittamalla siitä ilmoitustaululla, sähköpostitse tai muulla tavalla vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa.

Treenitauko

Jäsen voi laittaa Livia Club -jäsenyyden tauolle 10,-/kk taukomaksua vastaan. Taukoa ei tarvitse perustella ja jäsenyyden voi laittaa tauolle Liviaclub.fi-nettisivujen kautta tai ilmoittamalla asiasta sähköpostitse oman Livia Clubin sähköpostiosoitteeseen. Ilmoitus tauosta tai jäsenyyden irtisanomisesta tulee aina antaa etukäteen, ennen taukokuukauden alkamista. Jo alkanutta kuukautta ei voi laittaa tauolle tai irtisanoa. Treenipaketeissa ei voi olla taukokuukautta.

Irtisanoutuminen

Livia jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäsenyys ei automaattisesti lopu vaikka paketti loppuu. Jos haluat pitää treenitauon tai lopettaa treenipaketin voimassaolon jälkeen, muista tehdä muutos Livia Clubin verkkosivuilla tai soita. Salilla käyntien pois jättäminen ei ole syy maksujen maksamatta jättämiseen. 

 Livia Club ilmoittaa ilmoitustaululla, sähköpostitse tai muulla tavalla arvonlisäveromuutoksen tai mahdollisten muiden viranomaistoimien hinnoissa aiheuttamista muutoksista vähintään kuukautta ennen tällaisten muutosten siirtymistä jäsenen kuukausimaksuihin.

 Hinnat tarkistetaan kalenterivuosittain. Hinnanmuutokset ilmoitetaan ilmoitustaululla vähintään 1 kk ennen kalenterivuoden vaihtumista.

 Alle 18-vuotiaan jäsenen liittymissopimukseen tarvitaan huoltajan allekirjoitus. Kehonkoostumusmittausta ei tehdä alle 18-vuotiaille.

  Tästä sopimuksesta johtuvat riitaisuudet käsitellään Espoon Käräjäoikeudessa

Livia Finland Oy, Mankkaantie 2-4 A 16, 02180 EspooLivia Finland Oy, Mankkaantie 2-4 A 16, 02180 Espoo