Livia Club on joustava vaihtoehto

Paljonko Livia Clubin jäsenyys maksaa?

Livia Clubin kuukausimaksu on 59€ /kk. Kortin ja jäsenyyden avausmaksu on 39€ sisältäen jäsenkortin, älykortille tallennetun henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, tunnin henkilökohtaisen opastuksen kaikkiin laitteisiin sekä kehonkoostumusmittauksen. Kaikki jäsenvaihtoehdot ja hinnaston löydät hinnasto-sivulta.

Pitääkö minun sitoutua Livia jäsenyyteen 12 tai 24 kuukaudeksi etukäteen?

Ei tarvitse. Kun päätät liittyä Livia Clubin jäseneksi, maksat hinnaston mukaisen kuukausimaksun sekä kortin avausmaksu. Avausmaksu 20,- sisältää tunnin henkilökohtaisen opastuksen kaikkiin laitteisiin, henkilökohtaisen harjoitusohjelman, sekä smartCard kortin, joka toimi myös avaimena salille. Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva, ja jatkuu kunnes asiakas sen itse irtsanoo. Jäsenyys on verrattavissa jatkuvaan lehtitilaukseen, joka tulee kunnes asiakas sen irtisanoo. Livia Clubilla sitoudut oman hyvinvointisi parantamiseen ja hyviin, motivoiviin tuloksiin.

Miten liityn jäseneksi?

Voit liittyä Livia Clubin jäseneksi nettisivuilla täyttämällä jäsenlomakkeen. Voit myös piipahtaa paikan päällä liittymässä toimiston aukioloaikoina, mutta joustavammin asioit nettisivuilla. Liittyminen onnistuu myös tutustumisen tai ensiohjauksen jälkeen. Tutustumiskäynti ja kokeilutreeni ei maksa mitään.

Mitä jäsenyyteen sisältyy?

Jäsenenä voit käydä harjoittelemassa Livia Clubilla silloin, kun se sinulle sopii ja niin usein kun vain haluat. Eli rajattomasti ja kaikkina vuoden päivinä. Saat oman harjoitteluohjelman, joka tallennetaan sinun jäsenkortillesi, joka toimii myös avaimena Livia Clubille. Liittymispakettiin kuuluu ohjelman ja kortin lisäksi henkilökohtainen tunnin kestävä opastus laitteisiin. Liittymisvuonna jäsenyyteen sisältyy myös 2 maksutonta ohjausta PT:n opastamana sekä kehonkoostumusmittauksen.

Miten maksan jäsenyyteni?

Kun liityt Livia Clubin jäseneksi verkkosivuilla, saat sähköpostissa vahvistusviestin, jossa avautuu linkki laskuihin. Ensimmäisen kuukauden maksu voit maksaa ohjauksen jälkeen tai ennen ohjausta. Laskulla on asiakaskohtainen viitenumero, joka on sama kuukaudesta toiseen. Näin kuukausimaksun voi tallentaa toistuvalle maksulle omassa verkkopankissaan, jolloin ei tarvitse muistaa maksuja joka kuukausi. Kuukausimaksun ja treenipakettien eräpäivä on aina jokaisen kuukauden 2. päivä. Myös taukomaksut.

Livia Finland Oy:n maksuperinnästä vastaa Suomen Laatuperintä Oy.

Minulla on liikuntaseteleitä, voinko maksaa niillä?

Kyllä, kaikki Livian laskut voit maksaa liikuntaseteleillä. Voit myös maksaa kortilla, käteisellä tai Sporttipassilla. Livia Clubin treenilaskut maksat aina etukäteen eli ennen treenikuukauden alkamista, kuitenkin viimeistään kuukauden 2 päivä. Maksut suoritetaan aina kokonaisina ellei muuta ole sovittu.  Meillä käy sekä Smartum- ja Viriki-setelit että Sporttipassi / ePassi.

Eli jos käytät liikuntaseteleitä maksuvälineenä, muista käydä maksamassa ennen seuraavan kuun alkua tulevan kuukauden maksun. Näin ollen esim. maaliskuun maksu tulee maksaa helmikuun aikana. Voit maksaa useamman kuukauden maksut yhdellä kertaa etukäteen. Jos henkilökunta ei ole toimistossa, voit huoletta jättää maksun Livian omaan valkoiseen postilaatikkoon klubilla . Muista aina mainita nimesi, päivämäärän sekä kuukauden tai paketin jonka maksat.

Entäs jos tiedän, etten pääse harjoittelemaan esimerkiksi lomani aikana, voinko pitää taukoa?

Kyllä voit. Voit laittaa Livia Club jäsenyyteesi tauolle 10€/kk taukomaksua vastaan, esimerkiksi loman, matkan tai sairauden ajaksi. Voit ilmoittaa tauon ja sen pituuden kätevästi Livia Clubin verkkosivujen kautta. Tauon aikana jäsenkorttisi ei toimi avaimena, mutta harjoitusohjelmasi säilyy kortilla ja voit jatkaa harjoitteluasi normaalisti tauon jälkeen. Kortti ja maksut aktivoituvat automaattisesti, kun ilmoitettu tauko on ohi.

Entäs jos päätänkin irtisanoa jäsenyyteni?

Livia Clubilla on kuukauden irtisanomisaika, joka toimii samalla periaatteella kuin vuokrasopimuksen irtisanominen. Irtisanomisen voi tehdä nettisivujen kautta, kohdasta INFO, muokkaa tietoja, omalla nimellä ja jäsenumerolla, joka löytyy laskusta. Irtisanomisen voi myös ilmoittaa sähköpostitse oman Livia Clubisi sähköpostiosoitteeseen.

Mitä tapahtuu jos irtisanoudun ja haluan myöhemmin aloittaa uudestaan?

Voit irtisanoutua milloin vaan, ja myös aloittaa uudestaan heti, kun siltä tuntuu. Uudelleen aloittaessa maksat aloitusmaksun voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Entäs jos hukkaan korttini?

Jos hukkaat jäsenkorttisi, saat Livia Clubilta uuden kortin, johon Livia Clubisi vetäjä siirtää vanhan korttisi tiedot. Uudesta kortista veloitetaan hinnaston mukainen hinta.

Mihin aikaan voin tulla harjoittelemaan?

Jäsenkorttisi toimii avaimena Livia Clubille ja ohjaa harjoitteluasi. Voit siis tulla harjoittelemaan milloin vain – Livia Club on avoinna viikon jokaisena päivänä, ympäri vuoden. Tarkemmat aukioloajat näet klubisi yhteystietosivulta.

Onko Livia Clubilla ohjaaja paikalla, jos minulla on kysyttävää?

Livia Clubin nettisivuilta näet, milloin Livia Clubillasi on ohjaaja paikalla. Ohjaaja on paikalla vähintään aina toimiston aukioloaikojen aikaan ja aina sopimuksen mukaan. Omalla jäsenkortillasi pääset Livia Clubille sisään silloinkin, kun salilla ei ole henkilökunta paikalla. Jos sinulla on kysyttävää voit myös aina laittaa sähköpostia oma klubisi sähköpostiosoitteeseen.