Välkommen till Livia Club

 

Träna då det passar dig bäst!

På Livia Club tränar du självständigt, smart och effektivt. Livia Club är öppen från tidig morgon till sen kväll alla dagar under året. Du kan komma och träna närhelst det passar dig. Livia Training är en optimerad kombination av muskeluppbyggande styrketräning och pulsökande aerobisk träning, precis som på motionspass. Om du har svårt att hinna till ledda motionspass, prova då på Livia Training!

Personligt träningsprogram för varje medlem

Som medlem i Livia Club får du ett personligt träningsprogram som sparas på ditt medlemskort. Samma kort fungerar som din personliga nyckel till klubben. Genomförandet av träningsprogrammet för hela kroppen är en klar och tydlig helhet som skräddarsytts för dig, och tar endast 30 minuter att utföra från början till slut.  

Hos Livia Club förbinder du dig att förbättra ditt välmående

Som medlem i Livia Club binder du dig inte till ett flerårigt avtal, utan endast till att förbättra din personliga hälsa. Ett träningsprogram som uppgjorts enligt dina egna målsättningar, konstruktiv feedback och vår unika träningsmetod Livia Training ser till att hålla ditt intresse för konditionstränandet levande. Om du t.ex. ska åka på semester eller blir långvarigt sjuk kan du hålla en pausmånad, och betalar då en pausavgift, vilket garanterar att du bibehåller din plats i klubben. Och ifall du önskar, kan du säga upp ditt medlemskap med en månads uppsägningstid.

Se och upplev hur din kondition utvecklas

På Livia Club ställer du själv upp målsättningen för ditt tränande.  Våra beprövade, säkra inhemska träningsmaskiner lämpar sig för alla användare från nybörjare till aktiva motionärer. Tack vare maskinernas avancerade tryckluftsteknik justeras motståndet automatiskt, vilket gör att tränandet hela tiden hålls på en utmanande nivå. Då motståndet i maskinerna ökar vet du att din kondition har förbättrats. Feedbacken som du får på hur din kondition utvecklas upprätthåller ditt intresse för tränandet.

  1. Startpaketet på 39,- inkluderar ett SmartCard kort med nyckelkod till dörren samt  ett personligt träningsprogram som programmeras på ditt  kort. Dessutom ingår en timmes personlig handledning i hur du använder samtliga konditionsmaskinerna samt en TANITA-mätning av kropps-värden som muskelmassa och fett mm.
  2. Till månadspriset 59,- tränar du så ofta du själv vill
  3. Medlemskapet i Livia Club fortgår endast så länge du själv önskar
  4. Du kan hålla paus i medlemskapet mot en pausavgift på 10,-/mån
  5. Begränsat antal medlemmar per klubb
  6. Progressiv träning – du ser och upplever själv hur din kondition utvecklas

 

Låt Livia Club bli ditt andra hem!