Livia Club on pitänyt naisten kunnosta huolta jo 10 vuotta

Aika kuluu kuin iltamissa, kun on hyvä olla ja kuntokin on kohdillaan. Ja sitähän Livia Club juuri tekee: pyrkii tuomaan hyvinvointia ja nostamaan kuntoa iloisella mielellä ja helpolla tavalla treenata. Ajatella, Livia Club täyttää jo 10 vuotta!

Koska Livia Club ei olisi mitään ilman sinua, hyvä asiakkaamme, haluamme jakaa 10-vuotisjuhlan kanssasi. Se tarkoittaa sitä, että haluamme yllättää sinut pitkin vuotta – saat mukavia etuja, osallistut arvontoihin, voit ostaa kivoja tuotteita etuhintaan. Ja ties mitä muuta vuoden aikana keksimmekään!

Kaikkialla hinnat nousevat – me teemme päinvastoin! Alennamme hintoja, jotta sinä voit pitää huolta itsestäsi, terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi.

Kiitos, että käyt treenaamassa ja olet yksi liviaclubilaisista. Seuraa salilla käydessäsi, mitä kivaa on tarjolla ja hyödynnä erilaiset 10-vuotisedut.

Muistathan, että minua saa napata aina hihasta, kun tulee mieleen kysyttävää tai kaipaat ohjelmaasi päivitystä. Tavataan salilla!

Yvonne

asiakaspalvelu@liviaclub.fi

045 851 7808

 

Kaikista treeneistä 10 € alennus

Juhlan kunniaksi saat nyt 10 euron alennuksen valitsemastasi Livia-treenituotteesta. Tarjous koskee kaikkia treenejä: valitse kuukausitreeni, treenipaketti tai 10 kerran kuntosalikortti. Saat näistä yhdestä alennuksen. Esimerkiksi kuukausitreeni 49 € (norm. 59 €), 6 kk treenipaketti 270 € (norm. 280 €) tai 10 kerran kuntosalikortti 129 € (norm. 139 €). Tarjous on voimassa koko juhlavuoden 10.10.2023 saakka.

 

Uutta! Kerää ja käytä Finnair Plus -pisteitä

Kaksi juhlavuottaan viettävää yhdessä: Livia Club 10 vuotta ja Finnair 100 vuotta. Nyt saat etua molemmista. Voit sekä kerätä että käyttää Finnair Plus -pisteitäsi Livia Clubilla.

Käytä Finnair Plus -pisteitä ja lunasta itsellesi 1–3 kuukauden jäsenyys tai 10 kerran kuntosalikortti.

Muista myös, että ansaitset pisteitä Livia Clubin vuosipaketista. Voit ansaita 5 000 Finnair Plus -pistettä vuosijäsenyydestä. Esitä Finnair Plus -jäsenkorttisi oston yhteydessä.

Finnairilla illaksi kotiin ja Livia Clubille illaksi salille.

Tutustu: https://www.finnairshop.com/fi/livia-club