Koronavirus päivitys 1.1.2021

Livia Club salit ovat auki. Noudatamme ja seuraamme aluehallintoviraston ohjeistuksia sekä THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjeita.

Livia Club seuraa koronavirustilannetta jatkuvasti ja toimii viranomaisten virallisten ohjeiden mukaisesti. Toimintamme jatkuu toistaiseksi normaalisti koskien kaikkia saleja. Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiasta välittömästi. Ryhmäliikunta on peruttu toistaiseksi. PT palvelu ja yksityistunit jatkuvat. Suosittelemme maskien käyttöä aina jos salilla on enemmän kun 2-3 henkeä samanaikaisesti. Suosittelemme että salilla on samanaikaisesti korkeintaan 7 henkeä jotta turvavälit pysyvät.

Jos olet sairas tai altistunut, pyydämme, että tulet treenaamaan vasta, kun olet tervehtynyt.

Huolehditaanhan yhdessä siitä, että flunssapöpöt eivät pääse jylläämään!

Hyvä hygienia on paras tapa ehkäistä koronaviruksen ja kaikkien muidenkin virusten leviämistä, joten muistathan seuraava asiat:

  1. Huolehdi huolellisesta käsihygieniasta ennen ja jälkeen treenisi.
  2. Kiinnitä huomioita oikeaan yskimis- ja aivastustekniikkaan.
  3. Ota treenaamaan tullessasi mukaan oma hikipyyhe.
  4. Vapaaehtoista: Puhdista käyttämäsi kuntosalilaitteet ja muut välineet kuntosaleista löytyvällä puhdistusaineella ja paperilla.
  5. Flunssaisena tai puolikuntoisena ei pidä tulla liikkumaan. Toivu rauhassa ja tule treenaamaan vasta, kun olet täysin terve. Näin annat itsellesi aikaa parantua ja vältyt ikäviltä jälkitaudeilta, sekä suojaat muita liikkujia mahdolliselta tartunnalta.

Kiitos, että huolehdit kanssamme hyvästä hygieniasta!
Yvonne ja Maija

PS.  Riskiryhmäläisille koronavirus voi aiheuttaa huolta ja ymmärrämme ehdottomasti, mikäli haluat laittaa treenisi väliaikaisesti tauolle, siitä veloitamme Livian taukomaksun verran 10,- kuukaudelta. Treenipaketin lunastaneille voimme siirtää paketin voimassaoloa aina kuukauden kerralla hintaan 10,-. Lähetä toiveesi sähköpostitse asiakaspalvelu@liviaclub.fi.

Ajankohtaiset ja viralliset tiedot koronaviruksesta löytyy myös THL:n sivuilta.