Koronavirus päivitys 26.2.2021

Livia Club salit ovat auki myös maaliskuussa 2021. Noudatamme ja seuraamme aluehallintoviraston ohjeistuksia sekä THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjeita.

LAKI mahdollistaa yksityisten tilojen sulkemisen, mutta vain yli kymmenen hengen tiloissa. Sitä pienempien henkilömäärien yksityisiin asiakastiloihin laki ei yllä eli niitä ei voida nyt sulkea. Kaikki julkiset tilat sen sijaan aiotaan sulkea koosta riippumatta.

 ”Suositus kuitenkin on, että myös alle 10 hengen tilojen kohdalla yksityiset toimijat tekisivät samalla kuin julkisella puolella eli sulkisivat tilat kahden viikon ajaksi. Tätä ei kuitenkaan voida oikeudellisista syistä vaatia”, koronakoordinaatioryhmään kuuluva Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok) sanoo.

 Hän myöntää, että alle 10 hengen yksityisiin tiloihin liittyvä linjaus voi aiheuttaa epäselviä tilanteita. Linjaus ei kuitenkaan ole koronakoordinaatioryhmän tekemä, vaan se tulee suoraan tartuntatautilaista.

 Livia Club seuraa koronavirustilannetta jatkuvasti ja toimii viranomaisten virallisten ohjeiden mukaisesti. Toimintamme jatkuu toistaiseksi normaalisti koskien kaikkia saleja. Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiasta välittömästi. Ryhmäliikunta on peruttu toistaiseksi. PT palvelu ja yksityistunit jatkuvat. Suosittelemme maskien käyttöä aina jos salilla on enemmän kun 2-3 henkeä samanaikaisesti. Suosittelemme että salilla on samanaikaisesti korkeintaan 6 henkeä jotta turvavälit pysyvät.

Jos olet sairas tai altistunut, pyydämme, että tulet treenaamaan vasta, kun olet tervehtynyt.

Huolehditaanhan yhdessä siitä, että flunssapöpöt eivät pääse jylläämään!

Hyvä hygienia on paras tapa ehkäistä koronaviruksen ja kaikkien muidenkin virusten leviämistä, joten muistathan seuraava asiat:

  1. Huolehdi huolellisesta käsihygieniasta ennen ja jälkeen treenisi.
  2. Kiinnitä huomioita oikeaan yskimis- ja aivastustekniikkaan.
  3. Ota treenaamaan tullessasi mukaan oma hikipyyhe. Pyyhkeellä on myös hyvä suojata jumppamattoa.
  4. Vapaaehtoista: Puhdista käyttämäsi kuntosalilaitteet ja muut välineet kuntosaleista löytyvällä puhdistusaineella ja paperilla.
  5. Flunssaisena tai puolikuntoisena ei pidä tulla liikkumaan. Toivu rauhassa ja tule treenaamaan vasta, kun olet täysin terve. Näin annat itsellesi aikaa parantua ja vältyt ikäviltä jälkitaudeilta, sekä suojaat muita liikkujia mahdolliselta tartunnalta.
  6. Pyydämme että käytät kasvomaskia aina kun liikut salilla. Laitteissa kasvomaskien käyttö on vapaaehtoista.
  7. Vältä pukutilan ruuhkautumista, pyritään siihen että tilassa olisi kerralla vain 2-3 henkeä. Käy suihkussa kotona.
  8. Varaa omalle pienryhmällesi oma treeniaika salilla, mahdollista Livian jäsenille.

Kiitos, että huolehdit kanssamme hyvästä hygieniasta!
Yvonne ja Maija

PS.  Riskiryhmäläisille koronavirus voi aiheuttaa huolta ja ymmärrämme ehdottomasti, mikäli haluat laittaa treenisi väliaikaisesti tauolle, siitä veloitamme Livian taukomaksun verran 10,- kuukaudelta. Treenipaketin lunastaneille voimme siirtää paketin voimassaoloa aina kuukauden kerralla hintaan 10,-. Lähetä toiveesi sähköpostitse asiakaspalvelu@liviaclub.fi.

Ajankohtaiset ja viralliset tiedot koronaviruksesta löytyy myös THL:n sivuilta.